.

Останні пости

Столи з регулюванням висоти

LIGNO Group Jun 19, 2022 Технології 0Коментарі

1_Height adjustable desks_LIGNO

Наслідки сидячого способу життя можуть бути руйнівними для здоров'я. Дослідження показують, що ті, хто проводить більшу частину свого дня сидячи, мають більш високий ризик розвитку раку, серцево-судинних захворювань та діабету ІІ типу.

Зв'язок між хворобами та сидінням вперше відкрили у 1950-х роках, коли дослідники виявили, що у водіїв двоповерхових автобусів ймовірність серцевого нападу вдвічі вища, ніж у їхніх колег-кондукторів. З усією доступною інформацією про те, як малорухливий спосіб життя може вплинути на ваше здоров'я, не дивно, що столи, що регулюються по висоті, стають все більш популярними в офісах.

Столи з регульованою висотою можуть запобігти проблемам зі спиною, підвищити продуктивність, концентрацію та мотивацію співробітників, зводячи до мінімуму час простою. У цій статті ми розглянемо всі переваги столів з електричним регулюванням висоти і чому вони потрібні в офісному плануванні.

1. Стояння під час роботи підвищує продуктивність

British Medical Journal провели дослідження за участю 146 співробітників Національної служби охорони здоров'я Великобританії (NHS). Більше половини співробітників замінили свої традиційні офісні столи на гнучкіші столи для роботи стоячи. Дослідження показало, що ті, хто зазвичай вів сидячий спосіб життя і перейшов на стіл для роботи стоячи, повідомили про підвищення залученості до своєї роботи та мали менше проблем із опорно-руховим апаратом.

Дослідження показало, що офісні працівники є малорухливою групою працівників, проводячи від 70 до 85% свого робочого часу в сидячому положенні. Це нікому не покращує здоров’я, а хороше здоров'я має вирішальне значення для забезпечення хорошої продуктивності та ефективності роботи. Важливо відзначити, що підвищення ефективності за рахунок високопродуктивної роботи заощаджує час у довгостроковій перспективі, а регульовані по висоті столи підвищують ефективність як мінімум на 10%!

2. Столи з регулюванням висоти дуже корисні здоров'ю

Як уже згадувалося, тривале сидіння впливає на поставу та збільшує ризик таких захворювань, як хвороби серця та діабет. Додавши до офісу регульовані по висоті столи, співробітники зможуть змінювати своє робоче положення, підвищувати мобільність та покращувати обіг.

Для підтримки здоров'я хребта важливо регулярно рухатися та змінювати положення протягом робочого дня. Чи знаєте ви, що 47% людей завдяки використанню регульованих по висоті столів повідомили про значне зменшення дискомфорту у верхній частині спини, плечах та шиї. 65% людей також заявили, що регульовані за висотою робочі станції позитивно впливають на їхнє здоров'я за межами робочого місця.

В іншому дослідженні було сказано, що ті, хто використовував столи з регулюванням висоти, відчували менше стресу та втоми порівняно з тими, хто весь день працював сидячи.

Ось чому столи з регульованою висотою є відмінним доповненням, оскільки їх можна переміщати вгору та вниз, щоб працівники могли сидіти чи стояти та чергувати положення.

3. Столи з регульованою висотою покращують розумову діяльність

У робочому дні регулярно виникають ситуації, коли необхідно швидко приймати важливі рішення. Розум має бути пильним і зосередженим, щоб досягти цього.

Дослідження показало, що учні, які використовували парти з регульованою висотою у класі, показали покращення уваги, виконавчих функцій та пам'яті. Дослідження також показало, що столи для роботи стоячи підвищують активність мозку з допомогою збільшення кровотоку. Додавання столів з регульованою висотою до офісу, швидше за все, призведе до аналогічних результатів у робітників.

Столи з регулюванням висоти є великою перевагою, якщо передбачається, що співробітники працюватимуть зосереджено протягом багатьох годин, коли їм потрібно буде зосередитися та підтримувати виконавчу функцію.

4. Столи з регульованою висотою справді можуть заощадити гроші

Якщо працівники не будуть постійно відволікатися на втому, напругу шиї та біль у спині, вони зможуть краще зосередитися та працювати ефективніше. І співробітники, і компанія також виграють від цього, оскільки згідно з дослідженням Інституту промислового машинобудування імені Фраунгофера, німецькі компанії зазнавали щорічних збитків у розмірі 35 мільйонів євро у зв’язку з прогулами та зниженням продуктивності через проблеми зі спиною.

Таким чином, додавання в офіс столів з регульованою висотою може призвести до скорочення кількості прогулів та покращення здоров'я, що призведе до підвищення прибутковості компанії. Це також зменшує стрес через спроби знайти прикриття всіма відсутніми із проблемною спиною.

5. Столи з регулюванням висоти покращують спільну роботу

Дослідження, проведене дослідниками поведінки, показало, що спілкуватися і взаємодіяти значно краще, коли люди стоять, ніж сидять. На зустрічах стоячи голос звучить повніше, динамічніше і переконливіше, що значно підвищує ефективність зустрічі. Те саме стосується телефонних розмов, які, як кажуть, покращуються, коли ви стоїте.

Збільшення кількості стоячих місць та більше рухів також може призвести до кращої взаємодії, створюючи більш динамічне та спільне робоче середовище. Це підвищить мотивацію щодо повернення співробітників до офісу, оскільки вони все більше потребують гнучкості. Компанії мають зробити офіс привабливішим, щоб співробітники з радістю входили до нього. Один із способів зробити це – використовувати регульовані по висоті столи.

Переваги столів із регульованою висотою

Підсумовуючи, ось переваги регульованих по висоті робочих місць для співробітників та для компанії:

Переваги для працівників

покращене робоче середовище

– менше хронічних проблем зі здоров’ям

поліпшення постави зменшує проблеми зі спиною

профілактика м'язової бездіяльності

значно зручніше для роботи

кращий комфорт приносить більше задоволення

Переваги для компанії

підвищення продуктивності та ефективності працівників

підвищення мотивації та задоволеності роботою

скорочення прогулів через хворобу чи нездужання

покращена якість обслуговування та корпоративність

– створюють хороший імідж компанії

поліпшують внутрішні комунікації

хороша ціннісна пропозиція для співробітників

Бажаєте оформити онлайн замовлення на столи, що регулюються по висоті? У LIGNO одним із бестселерів є Стіл з електрорегулюванням PRO. Це потужний та універсальний стіл 4 типорозмірів з електроприводом для роботи стоячи та сидячи, з діапазоном висоти від 63 до 127 см.

Столи з регулюванням висоти в LIGNO

У LIGNO ми знаємо, наскільки важливо, щоб співробітники почували себе комфортно і були здорові на роботі. Аби дізнатися більше про наші столи з регулюванням висоти, зв'яжіться з нами сьогодні, і ми будемо раді допомогти підібрати стіл для вашого робочого чи домашнього простору.

Теги меблі

Залишіть свій відгук


*
*
*
*