.

Останні пости

Дерев'яні кухонні дошки

Alina Buriachek Aug 18, 2021 Продукція 0Коментарі

Кожна господиня на кухні має такий зручний і незамінний прилад для готування як обробна дошка. Але не кожна знає яку дошку підібрати краще, якому матеріалу віддати перевагу.

Одним з найбільш якісних і стійких матеріалів для виготовлення кухонних дощок є дерево. Далі ми розглянемо основні причини купити дерев'яну кухонну дошку.

Перевага дерев'яних дощок

Дерев'яні дошки для кухні мають ряд переваг в порівнянні з аналогічними продуктами з пластику, скла або кераміки:

Не пошкоджують ножі. Завдяки тому, що дерево має м'яку структуру, лезо вашого ножа буде гострим тривалий період часу.

Є стерильними і екологічними. Дерев'яні дошки більш гігієнічні, так як вони мають протибактеріальні властивості. Більш того, дерево не виділяє токсинів і швидко розкладається в природних умовах, при утилізації.

Довго служать. Завдяки тому, що дерево здатне витримувати серйозні пошкодження, дерев'яна дошка стане вашим помічником на кухні на кілька років, а то і більше. На таких дошках не залишаються подряпини і порізи від ножа, як на пластикових, а також їх можна відшліфувати і відновити. Через високу міцності їх складно зламати і неможливо розбити, як наприклад, скляні.

Гарний аксесуар для кухні та вітальні. Дошку з дерева можна використовувати як піднос або як красиву таріль для закусок, тим самим здивувати ваших гостей цікавою подачею. Або вигадати свій варіант декорування кімнати за допомогою інсталяції з дошками.

Де купити якісні дошки з дерева?

Онлайн платформа виробів з дерева LIGNO пропонує великий вибір дерев'яних дощок різного дизайну.

Замовити кухонну дошку з дерева у нас не тільки вигідно, так як ми пропонуємо низькі ціни, знижки та акції, а й дуже зручно: діє швидка доставка в будь-який зручний для вас спосіб, гарантія якості, у нас працюють тільки професійні співробітники.

Нещодавно у нас запрацювала нова функція виробництва товарів на замовлення, в формі запиту ви зможете змоделювати будь-який вид продукції з дерева, в тому числі кухонні вироби, які будуть відповідати вашим побажанням.

Асортимент дерев'яних дощок в інтернет-магазині LIGNO

У нас ви знайдете кухонні дошки на будь-який смак, різного дизайну, а також з різноманітних видів натуральної деревини: дуба, волоського горіха, ясена, бука.

Дошка кухонна 24x15 см

Міцна дошка з букового дерева стане надійним помічником для кожної господині під час готування.

Дошка горіхова «Роги»

Ідеальний подарунок для мисливців і цінителів незвичайних аксесуарів, можна використовувати не тільки в якості дошки для різання, але і як таріль для подачі легких страв.

Обробна дошка HORNBEAM ORNAMENT

Дошка з граба і сапеле, стане не тільки практичним аксесуаром для кухні, але і витонченим предметом декору, завдяки українському народному орнаменту.

Торцева обробна дошка E2E4

Цікаве поєднання двох порід дерева, дуба і горіха, створюють ідеальний шаховий візерунок для того, щоб ви могли створити продуктову феєрію і вразити ваших гостей вишуканою подачею.

Всі представлені товари в наявності! Для того, щоб зробити оптовий замовлення або отримати більш детальну інформацію про продукцію з каталогу дерев'яних виробів LIGNO, пишіть нам на електронну пошту ligno.market@gmail.com або телефонуйте +380732214481.  

Залишіть свій відгук


*
*
*
*