.

Останні пости

Люстри з дерева

LIGNO Group May 27, 2020 Продукція 0Коментарі

ДЕРЕВ'ЯНІ ПІДВІСНІ І НАСТІННІ ЛЮСТРИ НА ЗАМОВЛЕННЯ

Вибір правильних простих ідей для освітлення не завжди є легкою роботою. А якщо це новітні та найяскравіші світлодіодні стельові люстри, то завдання ускладнюється невеликою пропозицією на ринку. Ми зібрали найкращі світлодіодні люстри і настінні світильники з дерева на LIGNO.

СУЧАСНІ ПІДВІСНІ ЛЮСТРИ З ДЕРЕВА

Світильник Infinity своїм нестандартним зовнішнім виглядом створює особливу атмосферу. Цей великий підвісний світильник поєднує в собі натуральне дерево з енергоефективною світлодіодною технологією. Виготовлений з високоякісного масиву ясена або дуба, можна також замовити чорний або європейський волоський горіх. Оброблений натуральним восковим маслом. Найкраще світильник Infinity підходить для просторих віталень, терас, конференц-залів.

Сукупність кубів, що переплетені між собою і створюють один великий куб, втілено у люстрі CUBE. Унікальна люстра виготовляється (на ваш вибір) із масивної деревини ясена, дуба, чорного або європейського горіха. Оздоблення досконало відшліфованої деревини – кольорове або натуральне прозоре воскове масло. Вмонтовані енергозберігаючі світлодіодні стрічки компанії Rishang. Цікава та неординарна люстра найкраще виглядатиме в приміщеннях з високими стелями та лофт інтер'єрі.

Люстра-трансформер Star Trek унікальна за рахунок можливості змінювати свою форму залежно від типу освітлення яке вам потрібно. Виготовлена з дерева, ця люстра сильно відрізняється від типових металевих люстр. Вона відмінно виглядає в класичному або сучасному інтер'єрі вітальні, кабінеті, їдальні, кухні.

Вертикальні мінімалістичні світильники бра Prometheus – є майстерним зразком сучасного освітлення. Цільна деревина ясеня, дуба або горіха (вибір за вами) зроблена з акцентом на текстуру натурального дерева. Настінні бра з дерева створять затишну атмосферу у вітальні чи спальні.

Непряма LED підсвітка за ґратчастим бра Equilibrium створює ілюзію сутінків. Сучасний дизайн елегантно доповнить простір спальні або прихожої. А натуральна деревина дуба, ясена чи горіха подбає про позитивну енергію вашого простору. Підходить як вторинне джерело світла.

В даний час ви шукаєте люстру з дерева чи інші товари для освітлення, які ми продаємо онлайн на LIGNO. Якщо у вас є питання з приводу вибраного товару, наша служба підтримки завжди готова допомогти.

LIGNO – це ідеальне місце для покупки якісного сучасного освітлення!

Залишіть свій відгук


*
*
*
*