.

.

Дерев'яний пазл-лабіринт "Русскій воєнний корабль"

560 грн

Дерев'яний пазл “Російський військовий корабель” – один із найпопулярніших сюжетів пазлів в Україні. Ми горді додати цей сюжет до нашої колекції пазлів з дерева!

 

Розмір
Кількість
В наявності

Ви можете купити дерев'яний пазл із поштовою маркою «Російський військовий корабель» онлайн на нашому сайті. Прямокутний пазл або у формі кола – обирайте форму пазла, яка вам більше подобається. Форма пазла також на вибір: фігурна, стандартна або лабіринт. Лабіринт – це наша новинка! Ця форма пазла складніша, ніж фігурна чи стандартна. Тому процес складання пазла стане ще цікавішим.

 

Фігурний пазл із дерева для дорослих з маркою стане крутим подарунком. Ви можете купити дерев'яний пазл «Російський військовий корабель» на подарунок для рідних та друзів на свято. Цей пазл зробить ефект ВАУ!

 

У набір входить:

1. Картонна або дерев'яна коробочка (на вибір)

2. Дерев'яний пазл

3. Бавовняний мішечок для зберігання пазла

4. Листівка-інструкція

5. Клейка плівка (за бажанням). За допомогою клейкої плівки можна скріпити складений пазл та повісити його на стінку як картину

 

Середній час збірки:

1. 20х30 см (126 деталей) – 1-3 години

2. 30х40 см (256 деталей) – 5-8 годин

3. 40х50 см (426 деталей) – 9-15 годин

 

Ви можете купити дерев'яний пазл Російський військовий корабель від виробника з доставкою по Україні до діючих відділень. Термін виготовлення – у середньому, 3 робочих дні.

 

*Цю ілюстрацію ми використовуємо законно. У нас є комерційна ліцензія на її використання.

WRTX063
1000 од.

Характеристики

Матеріал
МДФ
Товщина
3-5 мм
Країна виробник
Україна
Кількість деталей
126 / 256 / 426 шт

Спеціальні пропозиції

30 інших товарів із цієї категорії