.

Recent Posts

Колекція меблів POKER

LIGNO Group Jul 13, 2019 Продукція 0Комментарии

Колекція POKER – це міцні меблі, які природно вписуються в повсякденне життя, завдяки вдалому поєднанню матеріалів – дерева і металу. Дана колекція складається із журнальних столиків, тумб та стелажів-консолей.

Дерев'яні меблі серії POKER дуже добре комбінуються між собою. Ви можете самі обрати поверхню та колір будь-якого виробу, адже є декілька варіантів каркасу: натуральний камінь, кварцова плита або метал і 4 текстури дерев'яного покриття.

Столик POKER 01 – найкомпактніший столик цієї колекції, який чудово доповнить зону релаксу. Ви зможете насолодитися чашечкою ароматного чаю, улюбленим вазоном чи захоплюючою книжкою, адже його можна використовувати в якості кавового або журнального столика, або зручної підставки. А дерев'яна тумба легко перетворюється в ящик для зберігання речей або журналів.

Практичний столик POKER 02, завдяки універсальному зовнішньому вигляду, органічно поєднується з будь-якими меблями. А досить вузька та довга конструкція дозволить легко розміститися в компактному приміщенні. Дерев'яний стіл може бути як надійною підставкою, так і місцем зберігання речей щоденного використання.

Столик POKER 03 – це багатофункціональний столик, який є незамінним у приймальні чи зоні очікувань. На ньому можна розмістити напої та закуски, коли до вас завітали рідні чи близькі друзі, ну і звичайно – каталоги чи журнали, щоб очікування клієнтів було приємним.

Він надзвичайно добре комбінується із меблями колекції POKER. З огляду на легкий каркас, столик без зайвих труднощів можна переносити, а гарна тумба із натурального шпону дуба оживляє інтер'єр.

Квадратний столик POKER 04 є надзвичайно практичним журнальним столиком.  Він буде гармонійно виглядати у будь-якому інтер'єрі, а також додасть індивідуальності і характеру вашому будинку, адже виготовлений завдяки поєднанню простого металевого каркасу та дерев'яної поверхні тумби, яку можна використовувати як підставку чи ящик для зберігання речей і журналів.

Красивий столик POKER 05 ідеально підійде для вітальні та приймальної у стилі лофт. Він збере журнали чи книги, дрібні предмети, пульти та інші речі щоденного користування в одному місці – тумбі, яку можна використовувати як ящик. Вона виготовлена із натурального шпону дуба, тому за нею легко доглядати. Незважаючи на розміри стола він є неважким та стійким, завдяки простій конструкції.

Консоль POKER 800 – компактний стелаж, виконаний у мінімалістичному стилі, стане яскравим акцентом вашої вітальні чи офісу. Малогабаритні розміри та легка конструкція дозволить стелажу легко вписатися у будь-яке приміщення. Міцний суцільнометалевий каркас і тумба з високоякісної деревини прості у догляді та надзвичайно мобільні.

Надзвичайно стильний і ємний консоль POKER – чудовий варіант для зберігання документів у вашому кабінеті чи для томів книг у гостьовій кімнаті. Це ідеальний стелаж для речей, які завжди повинні бути під рукою. Ви самостійно можете обрати колір металевого каркасу чи дерев'яного покриття.

Дерев'яні меблі це завжди стильно і надійно, а новинка даної колекції – сервант POKER, ще й дуже практичний і зручний. Він ідеально виконає роль комода, серванту чи тумби у вашому домі. А завдяки простому дизайну і натуральній деревині, сервант органічно підійде до будь-якого інтер'єру.

Оставьте свой отзыв


*
*
*
*